Expositie Art By JOY

Ed Flier: Ik ben een Bourgondisch type, ik hou van lekker eten, een wijntje en een sigaartje zowel uit als thuis. Dit zijn de woorden van een flamboyante man, zoals ik hem ken.

Maar bovenal een zeer verdienstelijk kunstenaar. Ed Flier heeft in relatief korte tijd een indrukwekkende productie aan de dag gelegd. Zijn favoriete onderwerp, het dierenrijk, is met liefde vormgegeven ‘’ Ik schilder geen mooie vrouw, daar vind ik niets aan’’ Mijn onderwerp moet iets speciaals hebben, iets anders. Een hele dikke vrouw, dat zou misschien een uitdaging zijn aldus: Ed Flier.

Helaas is Ed Flier inmiddels niet onder ons, maar hebben wij dankzij weduwe Elly en zijn dochter een groot aantal van zijn kunstwerken onder onze hoede en willen wij niets liever dan zijn erfenis aan het groot publiek tentoonstellen. Dus vanaf heden hebben deze, eigentijdse en zeer indrukwekkende, kunstwerken een prominente plek in ons bedrijf gekregen. Bent u geïnteresseerd bel ons dan even en wij zullen alle tijd voor u nemen om de kunstwerken te komen bewonderen

Hieronder vindt u een kleine impressie van de werken welke bij Art by Joy te zien zijn.

Expositie | Art By JOY